Notice: Undefined index: ORIG_SCRIPT_FILENAME in /data/9/1/91abe239-2e26-4547-9ccb-91761464a4a7/ttzs.sk/web/index.php on line 57
TTZŠ: Mesto zisťuje názor rodičov - video
   
NAVIGÁCIA
 

Aktuality

< Predošlá položka
16.03.2012 09:34 Vek: 12 yrs

Mesto zisťuje názor rodičov - video


Trenčianske Teplice spustili projekt, ktorého zámerom je spoznať názor rodičov na fungovanie Základnej školy Andreja Bagara v tomto meste. Projekt je realizovaný formou ankety, kde rodičia anonymne vyplňujú štrukturálny dotazník. Dotazník je distribuovaný prostredníctvom detí – žiakov základnej školy.

„Mesto v posledných rokoch investovalo značné finančné prostriedky do infraštruktúry ZŠ, či sa jednalo o zateplenie školy, opravu strechy, vybudovalo nový nerezový bazén. Realizujeme vzdelávací projekt Premena tradičnej školy na modernú. Preto musí byť našim záujmom detailne poznať aj názory rodičov na smerovanie a fungovanie školy. Ako oni (rodičia) vnímajú tieto zmeny, resp. či majú dostatok informácií o vzdelávaco-výchovnom procese v tejto inštitúcii. Taktiež si od tohto kroku sľubujem zvýšenie celkového záujmu rodičov o dianie v škole. Preto je projekt realizovaný aj v spolupráci s Radou rodičov a Radou školy“, povedal primátor mesta Štefan Škultéty.

Obdobný projekt bol už realizovaný aj v materskej škole. Prieskum bude prebiehať v mesiaci marec a jeho výsledky sa očakávajú v priebehu mesiaca apríl 2012.

Vzor dotazníka na hodnotenie kvality ZŠ Andreja Bagara

VIDEO

 

 

 


 
Oficiálna stránka mesta Trenčianske Teplice