Notice: Undefined index: ORIG_SCRIPT_FILENAME in /data/9/1/91abe239-2e26-4547-9ccb-91761464a4a7/ttzs.sk/web/index.php on line 57
TTZŠ: Druhý družinársky týždeň v tábore
   
NAVIGÁCIA
 

Aktuality

< Predošlá položka
28.07.2016 21:32 Vek: 8 yrs

Druhý družinársky týždeň v tábore


 

Aj druhý týždeň nášho družinárskeho tábora prebiehal zábavne, veselo, športovo aj hravo

Hneď v pondelok sme sa vybrali na výlet do Omšenia, navštíviť p. Mihaloviča a jeho koníky a “mini“ farmu. Povozili sme sa na koníkovi, ktorý nám na záver predviedol, ako parádne sa ovlažuje vodou. Väčší odvážlivci si vyskúšali aj chôdzu na sudoch..  Pán Mihalovič nás trochu dal aj do pozoru , poslúchať sme museli, bič mal veru riadny..

V utorok sme sa vystriedali v ateliéri  ... u Paliho Prekopa, kde sme si znova zhotovili krásne trička..

 V stredu nás čakal Rybník Machnáč, kde sa nám tento rok nedarilo chytiť až toľko rýb, ako vlani ale zopár šťastlivcom sa to podarilo. Parádne sme sa v ich areály  vyšantili.  Somárik, poník, húsky, sliepočky  či zajkovia – toľko gazdov zrazu prišlo – zábava pri zvieratkách bola super..

 Vo štvrtok nám počasie veľmi neprialo ale nezabránilo nám ísť navštíviť našu Požiarnu zbrojnicu v Trenčianskych Tepliciach. Kde nás pekne privítal p. Kopp s kolegom, a čo mohli ukázali. Najväčšiu zábavu sme mali z toho, keď sme si mohli čo to aj vyskúšať.. veď pozrite fotky

A keďže sme mali upršaný celý deň, po obede sme sa vybrali do CINEMAX na suprový film Doba ľadová – Mamutí tresk

 V piatok sme si dobre zasúťažili v niekoľkých športových disciplínach. Na štvrtom mieste skončil tím NAJ-NAJ, tretie miesto obsadil tím BORCI, druhé miesto sa ušlo tímu FC BARCA a prvé miesto urobilo radosť tímu REAL. Každý dostal sladkú odmenu..

Popoludní sme sa ešte trochu pohrali na školskom ihrisku a postupne odchádzali domov..

Prajeme ešte krásny prázdninový čas

Tu si pozrite z táborníckej činnosti fotografie!

Spracovala : Bc. Katarína Tobolková


 
Oficiálna stránka mesta Trenčianske Teplice