Notice: Undefined index: ORIG_SCRIPT_FILENAME in /data/9/1/91abe239-2e26-4547-9ccb-91761464a4a7/ttzs.sk/web/index.php on line 57
TTZŠ: Týždeň medzinárodných návštev
   
NAVIGÁCIA
 

Aktuality

< Predošlá položka
26.02.2015 18:43 Vek: 9 yrs

Týždeň medzinárodných návštev


Tento týždeň sme sa doslova otvorili Európe. Už v nedeľu pricestovalo 5 poľských učiteľov a 2 českí učitelia na medzinárodná návštevu Comenius  do nášho mesta. Hneď ráno v  pondelok nás aj navštívili. Oboznámili sa s našou školou, pozdravili žiakov každej triedy a oboznámili sa s našim Školským vzdelávacím programom. V utorok si prostredníctvom hospitácii pozreli vyučovanie v prvom ročníku a žiaci 2.-4. ročníka v besedách spoznávali, ako sa žije v krajinách našich priateľov, aký je život v škole i mimo nej.

Vo štvrtok sa k tejto návšteve  pridalo aj 27 ukrajinských učiteľov a spolu s ostatnými spoznávali, ako zahŕňame európsku dimenziu vzdelávania v našom formálnom i neformálnom vzdelávacom procese. Raz darmo, žijeme v Európe a sme jej súčasťou. Tento týždeň mohli na vlastnej koži pocítiť všetci – od žiakov až po zamestnancov, ako dôležité je komunikovať a chcieť porozumieť. Cesta k tomu vedie cez znalosť jazykov.

 

 


 
Oficiálna stránka mesta Trenčianske Teplice