Notice: Undefined index: ORIG_SCRIPT_FILENAME in /data/9/1/91abe239-2e26-4547-9ccb-91761464a4a7/ttzs.sk/web/index.php on line 57
TTZŠ: Strelci na okresnej súťaži bodovali
   
NAVIGÁCIA
 

Aktuality

< Predošlá položka
19.11.2014 18:44 Vek: 9 yrs

Strelci na okresnej súťaži bodovali


Dňa 19.11.2014 sa konalo okresné kolo v súťažnej streľbe zo vzduchovky. Štartovali na nej trojčlenné družstvá zložené z chlapcov a dievčat. My sme postavili družstvo starších žiakov v zložení: Erik Kopp, Milan Havelka a Nikolas Nosál. Chlapci svoj strelecký štandard dodržali, ale to nestačilo na družstvá, ktoré nastrieľali väčší počet bodov a tak sa nám ušlo len 4. miesto. Z mladších žiakov sme postavili trojčlenné družstvo v zložení: Adam Michalík, Kuna Timotej a Eliška Valachová, ktorá však z vážnych dôvodov nenastúpila. Zostávajúci strelci boli teda zaradení do súťaže ako jednotlivci. Poctivý tréning a snaha sa hlavne vyplatila Adamovi Michalíkovi, ktorý túto súťaž vo svojej kategórii vyhral a umiestnil sa na prvom mieste.

K reprezentácii našej školy v streleckej súťaži všetkým strelcom gratulujeme a ďakujeme, do budúcnosti prajeme veľa trpezlivosti a presnú mušku, hlavne Adamovi, ktorý postúpil na krajskú súťaž jednotlivcov.

Priebeh súťaže si môžete pozrieť na fotografiách TU


 
Oficiálna stránka mesta Trenčianske Teplice