Notice: Undefined index: ORIG_SCRIPT_FILENAME in /data/9/1/91abe239-2e26-4547-9ccb-91761464a4a7/ttzs.sk/web/index.php on line 57
TTZŠ: Vyhlásenie 6. divu: Najzaujímavejšia osobnosť nášho kraja
   
NAVIGÁCIA
 

Aktuality

< Predošlá položka
11.11.2014 19:35 Vek: 9 yrs

Vyhlásenie 6. divu: Najzaujímavejšia osobnosť nášho kraja


Milí spolužiaci, milé pani učiteľky a učitelia,

 úspešne máme sa sebou objavovanie 5. divu nášho projektu: Najzdravšieho miesta nášho kraja, ktorým sa stalo naše mesto. Spoznávali sme ho nie len cez tvorbu vzdelávacích posterov a prezentácií, ale aj na vlastné oči, uši, nohy , ruky. Objavili sme aj poklad Grófky Iphigenie.

Vyhlásená bola aj fotografická súťaž O naj fotografiu projektu. Žiaľ, do súťaže sa zapojili len dvaja súžiaci a na mailovú adresu poslali svoje fotografie. Preto sa výhercami stávajú len dvaja z vás:

Miňo Havelka a Mária Robotová zo 7. Triedy. Po skončení vyučovacej  hodiny si môžu prísť pre pekné ceny k pani zástupkyni do kancelárie.

Pred nami je však ďalší 6. div: Najzaujímavejšia osobnosť nášho kraja. Veríme, že toto objavovanie bude pre Vás zaujímavé. Učitelia našej školy už pre nás pripravujú besedy s niektorými osobnosťami nášho kraja.

 

Zatiaľ besedu prisľúbili tieto významné osobnosti:

 -herec, režisér, scenárista, zakladateľ a riaditeľ filmového festivalu ArtFilm v Trenčianskych Tepliciach, Peter Hledík

 

-spisovateľka pre deti a dospelých, spoluautorka našich vzdelávacích programov Školienka, Hrdinovia dejín, Silvia Havelková

 

-politik, poslanec NR SR a podpredsedom SDKÚ-DS, Martin Fedor

 

-poetka, satirička a prozaička Katarína Hudecová

 

-herec Slovenského národného divadla a pedagóg , Peter Trník

 

November a december sa bude niesť teda v znamení stretnutí a rozhovorov  s týmito osobnosťami. Na konci decembra v školskom hlasovaní vyberieme jednu osobnosť, ktorá nás bude reprezentovať v našej cestovateľskej príručke.

So želaním veľkých úspechov v učení a projekte ostávajú tvorcovia tejto relácie...


 
Oficiálna stránka mesta Trenčianske Teplice